Allmänna villkor

 

Företagsuppgifter
Dahliadagar.se drivs av Dahliadagar och har sitt säte i Malmö. Kundtjänst nås enklast via mail på hej@dahliadagar.se.

 

Allmänt
Dahliadagar reserverar sig för eventuella tryckfel. Allt innehåll som publiceras på www.dahliadagar.se får ej kopieras, modifieras eller publiceras utan vårt tillstånd. Vi på Dahliadagar använder oss av av cookies för att förbättra din upplevelse och underlätta ditt nästkommande besök, samt för att samla information i marknadsföringssyfte. I våra nyhetsbrev får du ta del av inspiration, erbjudanden och tips. Om du inte längre önskar mottaga vårt nyhetsbrev kontakta oss på hej@dahliadagar.se.

 

Personuppgiftspolicy
Dahliadagar är personuppgiftsansvarig och hanterar och skyddar användarens personuppgifter enligt EU:s dataskyddsförordning, integritetslagstiftning och GDPR. Vi värnar om din personliga integritet och vi vill att du ska känna dig trygg när du besöker och lämnar dina uppgifter hos oss. Genom att besöka, handla, anmäla dig till vårt nyhetsbrev, kontakta oss eller lämna din uppgifter på annat sätt så ger du samtycke till att vi lagrar och skyddar uppgifter om dig i vår databas. Uppgifterna används för att vi ska kunna fullgöra förpliktelser och åtaganden gentemot dig som kund, tillhandahålla tjänster som att leverera dina blommor på ett korrekt vis, genomföra dina varuköp, tillhandahålla support och kundservice, föra statistik, marknadsundersökningar, marknads- och kundanalyser, samt i syfte att individanpassa marknadsföring och nyhetsbrev. Vi arbetar löpande med integritetsfrågor och kommer uppdatera vår integritetspolicy i enligt dataskyddsförordningens föreskrifter. Observera att en del av dina uppgifter vidarebefordras till tredje part för att vi ska kunna tillhandahålla våra tjänster, de är speditörer i samband med leverans samt betaltjänster vid köp genom Klarna AB. Klarna AB har har en oberoende rätt eller skyldighet att behandla dina personuppgifter. Du kan när som helst välja att återkalla ditt samtycke genom att kontakta oss på hej@dahliadagar.se.

 

Leverans
Blomsterleverans sker (varje eller varannan) torsdag mellan klockan 16:00-21:00. Om du inte skulle vara hemma ställs blommorna utanför din dörr, packade i vatten så att de håller sig fina tills du kommer hem. Är det en väldigt utsatt plats för väder och vind placeras blommorna på ett mer lämpligt ställe om det är möjligt. Om vi inte kan leverera till din dörr enligt angivna uppgifter (eventuell portkod eller liknande är felaktigt angivna), avsäger vi oss på Dahliadagar ansvaret för att blommorna levereras. Någon återbetalning sker då inte.


Betalning 

Dahliadagar använder sig av säker kortbetalning med säker kryptering via Klarna Bank AB. För din säkerhet saknar vi insyn i de uppgifter som lagras vid registrering av prenumeration. Alla priser som visas inkluderar svensk moms med 25%. Det adderas inga övriga skatter eller avgifter, utöver eventuella avgifter och ränteavgifter i det fall kunden väljer delbetalning för beställda produkter. Som huvudleverantör för betalning använder sig Dahliadagar av Klarna Bank AB (org.nr 556737-0431). Alla villkor gällande betaltjänsten Klarna Checkout går att läsa på deras hemsida. Vårt betalsystem kräver ett giltigt kreditkort, samt att det är godkänt via banken för internetköp. Alla betalningar hos Dahliadagar registeras som förskottsbetalningar.

 

Ångerrätt
Du har i enlighet med gällande konsumentskyddslagstiftning rätt att frånträda köpeavtalet inom 14 dagar från den dag du mottagit din vara. Ångerrätten gäller dock inte vid köp av varor som är extra känsliga och som snabbt kan försämras. Dagligvaror, livsmedel och blommor är sådana undantag och omfattas därför inte av ångerrätten och lagen om distansavtal.

 

Uppsägningstid
Prenumerationen är helt utan bindningstid och du kan när som helst avsluta din prenumeration. Om du väljer att avsluta din prenumeration har du 14 dagars uppsägningstid från att vi mottagit din uppsägning.

 

Force Majeure
I händelse av myndighetsåtgärd, ny lagstiftning, arbetsrättslig konflikt, krig eller krigsfara, störning av allmän ordning, sabotage, extrema väderförhållanden, brand, explosion, naturkatastrof, olyckshändelser eller annan omständighet utanför Dahliadagars kontroll och som vi inte kunnat förutse, har både vi och du som kund rätt att häva vårt avtal och våra skyldigheter upphävs med omedelbar verkan. Vid sådan händelser är Dahliadagar inte skadeståndsskyldig.

You don't have permission to register
X